sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Match show-tuomarointia

Tänään olikin mielenkiintoinen päivä, kun sain kunnian toimia Valkeakosken Kennelkerhon järjestämässä match showssa tuomarina! Tapahtuma järjestettiin Valkeakoskella Itsenäisyydenpuistossa. Arvostelin pukuluokkaa, lapsi ja koira-luokkaa, pariluokkaa, pentuja ja BIS-kehää.

Pukuluokkaan oli uskaltautunut vain yksi rohkea osallistuja, mutta hänen "kevätpörriäiseksi" pukeutunut kk kettuterrieri oli kyllä todella hauska.

Lapsi ja koira kehässä oli mukana 7 todella reipasta koirakkoa, jotka arvioitiin lähinnä koiran esittämis- ja hallitsemistaitojen mukaan.

Parikisassa nähtiin rotuina tollerit, lagotot ja mittelit. Mittelspitzit olivat tänään parhaita, mutta itseäni ilahdutti nähdä myös kaksi oikein kivaluonteisen oloista lagottoa kehässä.

Pentuja olikin sitten paaaaaljon ja aika helppo oli erotella jyvät akanoista, mutta sitten niiden parhaimpien sijoittaminen oikeaan järjestykseen ei ollutkaan niin helppo juttu. Kun kaikki ovat hyviä rotunsa edustajia, tai kauniita sekarotuisia, on jo todella vaikea päättää kuka on toistaan parempi! Piti oikein kaivaa niitä virheitä esiin. BIS-kehässä tehtävä tuntui kuitenkin taas helpommalta, siellä oli taas selvempiä eroja näkyvissä.

Todella antoisa päivä kaikin puolin ja sääkin suosi! Kiitokset ja kehut Kennelkerholle hyvistä järjestelyistä! Palkinnotkin näyttivät mukavilta, joten varmasti sijoittuneetkin olivat iloisia saavutuksistaan. Lopuksi maistui kanttiinin herkulliset antimet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti