tiistai 22. huhtikuuta 2014

Puudelikurssilla jälleen

Ihanat pääsiäiset kaikille vielä näin jälkikäteen!

Itse vietin pitkäperjantain, ylläriylläri, hyvin koiramaisissa merkeissä. Espoon Grroom-it:ssa järjestettiin Jakub Kruczekin villakoirakurssi, johon minäkin osallistuin. Lainakoirana oli minulle aivan uusi tuttavuus, ruskea kääpiövillis Yuna. Kiitokset sen lainasta omistajalle Magille! Täytyy sanoa että kurssin anti oli itselleni melkoinen pettymys hiljattain käydyn Annan kurssin jälkeen. En kiistä Jakubin saksitaitoja, mutta on todellakin eri asia osata tehdä itse ja opettaa sama muille.

Pitkäperjantai jatkui ajokeikalla Nastolan suuntaan, jossa kävin tarkistamassa muutaman koiranpennun... ;) Kyllä vain, laumani on kasvamassa kolmeen, mutta sen enempää en paljastakaan vielä. Uusi pentu kotiutuu tämän viikon sunnuntaina, joten sen jälkeen hän esittäytyy täälläkin. Ja kulkee varmasti paljon töissä mukana kanssani. Omaa blogiakin olen hänelle suunnitellut, jotta en täyttäisi tätä blogia, tai omaa fb-seinääni, kaiken maailman pentusöpöyshehkutuksilla ;)

Pääsiäisen vapaat tulivat kyllä tarpeseen, on ollut i-h-a-n-a-a tehdä ihan omia juttuja ja ehdin myös paneutua riittävästi kuopuksen synttärijuhliin. Näin pyhien jälkeisenä ensimmäisenä arkiaamuna kyllä huomasi puhelimen kiivaasta soimistahdista, että trimmaaja on ollut lomalla :D Kaikille kuitenkin löytyi aika, joten loppu hyvin, kaikki hyvin.

Tämä viikko kuluukin sitten pentuvalmisteluja tehden, kolmannen koiran tullessa ne valmistelutkin ovat hieman erillaisia kuin esim. ensimmäistä koiraa varten. Olen alkanut muistutella nykyistä parivaljakkoani hyvistä käytöstavoista ja matalasta, rauhallisesta energiasta sekä koittanut hieman selkeyttää rutiineja, jotta pennun on helppo omaksua ne. Kolmen koiran kanssa pitää jo ihan oikeasti olla hommat hanskassa ja hanskat kädessä, jotta ei lähde yhdelläkään koiralla mopo keulimaan. Tavoitteena itselläni on tietenkin tasapainoinen, rauhallinen lauma, jonka johtaja olen itse. Sitä perinteisempää valmistautumista koiran tuloon, tarvikeshoppaila, teen viikonloppuna Lahden näyttelyissä, jos tarve on. Siellä kokoustellaan asiasta, jonka sisältöä saatan jo hieman availla teillekin ensi viikolla.

Nyt nukkumaan. Kuulumisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti